Socialistische Mutualiteiten

Samen in Rotselaar

Meer info: www.fsmb.be

Contactpersoon: 

Diane Discart

diane@sameninrotselaar.be

Tel: 0495/21.54.10.

Open huis te Leuven:

Mechelsestraat 70-72

3000 Leuven                         

Tel: 016/22.57.04


Openingsuren:

maandag: 8.30 - 17.00 uur

dinsdag:  8.30 - 17.00 uur

Woensdag:  8.30 - 17.00 uur

Donderdag:  8.30 - 19.00 uur

Vrijdag:  8.30 - 19.00 uur

Zaterdag:  8.30 - 12.00 uur

Zondag gesloten


Socialistische Mutualiteit van Brabant, een toegankelijke gezondheid voor iedereen. De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant (FSMB) betaalt gezondheidszorg en uitkeringen voor arbeidsongeschiktheid uit. Ze biedt haar leden in het kader van gezondheidspreventie en -promotie ook toegankelijke, duidelijke informatie op maat van hun behoeften. Bovendien heeft FSMB een aanbod met een kwalitatieve aanvullende verzekering, ze draagt daarbij de waarden solidariteit en onderlinge bijstand hoog in het vaandel. De Socialistische Mutualiteit van Brabant vecht dan ook elke dag voor al haar leden om hen een nog grotere toegankelijkheid van de gezondheidszorg te bieden.


U kan voor alle informatie en concrete voordelen terecht op www.fsmb.be of in één van de kantoren:


  • Rotselaar, kantoor in Groenstraat 5. Open op maandag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u.
  • Wezemaal, Mobi-Mut-kantoor op Wezemaalplein op woensdag van 13u30 tot 14u30.
  • Werchter, Mobi-Mut-kantoor op Werchterplein op maandag van 14u45 tot 15u30.Onze mutualiteit heet haar leden vanaf 25 oktober van harte welkom in het volledig verniewd kantoor in Leuven. Het gebouw in de Mechelsestraat onderging niet alleen een grondige renovatie, ook het concept werd helemaal aangepast.


Het kantoor wordt een open huis waar al onze leden welkom zijn voor professioneel advies en begeleiding in een vertrouwelijke sfeer. In de adviesruimte nemen onze consulenten rustig de tijd voor onze leden. Ze luisteren naar hun verhalen en bieden een antwoord op vragen of zoeken een totaaloplossing voor problemen.


Naast deze innovatieve formule om nog beter in te spelen op de wensen en noden van onze leden, blijven de oude, vertrouwde toepassingen aan het loket natuurlijk ook behouden. In alle privacy kunnen terugbetalingen voor medische zorg aangevraagd worden of attesten voor een tussenkomst via een van onze talrijke voordelen binnengebracht worden. Leden gaan niet met cash naar huis, maar alles wordt snel en veilig op hun rekening gestort. Betalingen in het kantoor zullen binnenkort via bancontact gebeuren.


Wie even moet wachten, kan terecht in onze webhoek. Mensen kunnen ook rustig blijven zitten en hun ogen de kost geven door via de digitale schermen kennis te maken met ons uitgebreide aanbod voordelen en diensten. Voor wie een voorkeur heeft voor papier, blijven al onze gidsen gedrukt beschikbaar in deze hypermoderne omgeving. 


We bieden in het kantoor niet alleen onze diensten aan het loket of in de adviesruimte aan. Mensen kunnen er ook terecht voor een raadpleging in ons medisch centrum César De Paepe of begeleiding van onze sociale dienst.